RSS

Wednesday, August 26, 2009

Hari Yang Ceria Tanpa Bos Disisi...



Entry kali ini aku yang tulis (Dhamin A.k.a member kepada sara)
disebabkan aku terlampau tension dan tak tahu nak luah dekat mane...aku pun dengan ayat manis ku memujuk sara tuk membenarkan aku mencurahkan idea-idea bernasku disini...hehehe....

Story kali ini berkenaan betapa nikmatnye aku rase bile semua bos- bos tak de ditempat mereka...hehe..mesti korg pun rase happy klu bos x de kan...klu yer..kite boleh jd geng la...tp klu korang BOS n terbace entry nie..maaf ya PAK!...memang ramai pekerje begitu!

Time2 mcm nie..tetibe office yg senyap dulu seperti library menjadi pasar lambak menjual macam2...perfume ade...kain ade....kuih ray ade...ckp je nak ape...smua ade...petang2 skit sat g...ade plak yg jual kuih koci...jual bubur lambuk..jual buah duku....MERIAH - MERIAH...

Tak Best la asyik cite pasal office...kite cite pasal sara nak? ape yg korg nak tau pasal die...tanye jer...doktor cinta akan jwbkan...hehehe...aku nie seoffice dgn die..baru je kenal dlm 2 bln...until now...ape yg aku nmpk...baik budak nie...tp dah nak kawin la pulok! huhu..sian kat mamat yg nak kat die dulu2! gigit kerusi la nmpknye....tp jgn sedih...Sarah bukan sekuntum....siti sarah ade! X mau try ke? hehe...

Aku sebagai kwn nak bgtau yang aku suke banget kwn same kamu! nnt kite lepak Hartamas lagi yer....lepak2..makan2..gelak2 bersama geng-geng Hartamas yg lain...HIDUP HARTAMAS!..aku doakan ko happy for your wedding n happy ever after...


Miss ya..! DHAMIN..sape nak kenal aku..add aku kat facebook!zachwolverine@yahoo.com...see ya around...slamat berpuasa sara n slamat hari raya!

3 comments:

Encik Tofik said...

laa.. dah nak kawen rupenye..
tahniah2..
semoge pernikahan kekal sampai akhir hayat..

Rara Joe said...

okay, pelik kejap. gambar di atas adlah penulis blog ini atau entry kali ini sahaja?

:)

Hang Dhamin said...

uncemaiade lagi entry nie......terharu aku bace...dah setahun berlalu...............

"seindahiasan". Powered by Blogger.